Sparekassen Fyn

Besøg Sparekassen Fyns website: https://www.sparfyn.dk/Sparekassens historie

Til glæde og gavn for lokalområdet siden 1846.

 Sparekassen grundlægges

1846: Sparekassen blev stiftet i Faaborg den 8. oktober 1846, hvor 24 af byens borgere hver indskød 25 rigsdaler som garantikapital i den nye sparekasse, der fik navnet Faaborg Spare- og Laanekasse.Hele Fyns lokale sparekasse
2013: Sparekassen Faaborg (nu Sparekassen Fyn) opkøbes af Sparekassen Sjælland og drives videre som selvstændigt datterselskab i Sparekassen Sjælland-koncernen. Formålet er at fremtidssikre sparekassen. En mission som lykkedes og sparekassen står i dag på et solidt økonomisk fundament.

Sparekassen er og bliver også i de mindre lokalområder

2015: Sparekassen går mod strømmen og åbner nye filialer på Fyn. Sparekassens nyeste filial ligger i hjertet af Langeskov, hvor vi er det eneste pengeinstitut i byen.
1846

2016
 

Vokseværk i sparekassen
1988: Sparekassen opkøber Haandværker-Sparekassen Assens og styrker sparekassens position mod nord. Siden er også dele af Varde Bank og Ryslinge Andelskasse blevet en del af sparekassen.

 

Nyt navn og nyt logo – samme velkendte værdier
2014: Sparekassen Faaborg bliver til Sparekassen Fyn og et nyt logo – en moderne abstraktion af det gamle sparekasse-S – ser dagens lys.

  

 

Sparekassen Fyn og Sparekassen Sjælland slår sig sammen
2016: Fra 2013 til 2016 drives Sparekassen Fyn som et datterselskab af Sparekassen Sjælland. Februar 2016 offentliggøres det, at de to sparekasser sammenlægges under det fælles navn Sparekassen Sjælland-Fyn A/S, men de to velkendte navnetræk Sparekassen Fyn og Sparekassen Sjælland bibeholdes.

Skriv en kommentar