Merkur Andelskasse

Besøg Merkur Andelskasses website: http://www.merkur.dk/


Fra http://www.merkur.dk/om-merkur/:

Merkur tilbyder en lang række forskellige kontoformer og serviceydelser til både privat- og erhvervskunder.

I Merkur driver vi bankvirksomhed ud fra den grundopfattelse, at verden er en sammenhængende helhed. Hvert menneske har en værdi i sig selv, har potentiale for i frihed at kunne udvikle sine evner og har mulighed for at tage ansvar for vores fælles samfund.

Derfor finansierer vi virksomheder og institutioner, der på den ene eller anden måde arbejder for en samfundsudvikling, der holder på lang sigt. Før vi låner penge ud til en virksomhed, vurderer vi både virksomhedens økonomi og dens påvirkning af samfundet, f.eks. miljømæssigt, socialt eller på andre måder.

Vores privatkunder er helt almindelige mennesker, der ønsker reel og god rådgivning. Derudover ved de, hvad deres penge er med til at finansiere, mens de står i banken, for det kan de følge med i på www.minepengegørgavn.dk

Skriv en kommentar