Lægernes Pensionsbank

Besøg Lægernes Pensionsbanks website: https://www.lpb.dk/Bank


Fra https://www.lpb.dk/Om-os:

Om os
Lægernes Pension er skabt af læger for at sikrer dem og deres familier igennem livet. Men vi er mere end en pensionskasse. Vi er nemlig også en bank og en investeringsforening.

Lægernes Bank kom til for snart 25 år siden og er i dag et reelt alternativ til de øvrige banker. Investeringsforeningen Lægernes Invest kom til for godt 10 år siden for at spare omkostninger ved at samle midler fra Lægernes Pension, Lægernes Bank og andre investorer.

Lægernes Bank
Som noget særligt driver Lægernes Pension også en bank, der på flere måder er et gode lægerne.

Lægerne og deres familie har eksklusiv adgang til en prismæssigt meget attraktiv fuldservicebank. Derudover er banken også en god forretning for sine ejere – dvs. Lægernes Pensions medlemmer – både når det gælder omkostninger og afkast. Samdriften med banken giver nemlig lavere omkostninger for Lægernes Pensions medlemmer. Oveni bidrager Lægernes Bank med et stabilt årligt afkast til Lægernes Pension på over 10 pct.

Lægernes Bank er specialiseret i at betjene læger – både som privatkunder og erhvervskunder (praktiserende læger og speciallæger). Vi kender lægerne indgående – det gælder deres indtægtsforløb og formueforhold, deres jobsikkerhed, deres invaliditetsmønster og alt andet, man kigger på, når man skal rådgive om penge.

Lægernes Bank blev oprettet i 1992. Målt på arbejdende kapital er banken den 22. største af de 80 danske banker. Omkring halvdelen af Lægernes Pensions medlemmer er kunder i banken. Der er ca. 70 medarbejdere til at tage sig godt af lægerne og deres penge.

Lægernes Bank hed oprindeligt Lægernes Pensionsbank, men ændrede navn i 2016.

Lægernes Bank er under tilsyn af Finanstilsynet og er tilsluttet Indskydergarantifonden.

Skriv en kommentar