Jutlander Bank

Besøg Jutlander Banks website: http://www.jutlander.dk/


Fra Wikipedia, den frie encyklopædi:

Jutlander Bank er Danmarks 15. største bank, målt på arbejdende kapital. Jutlander Bank blev dannet den 6. januar 2014, da Sparekassen Himmerland og Sparekassen Hobro fusionerede. Banken har hovedsæde placeret i Aars. Jutlander Bank har 104.000 kunder og en egenkapital på 2,4 milliarder. Banken har filialer i Himmerland, i Aalborg, Aarhus, Randers og Fjerritslev, Galten og Gjerlev.

Banken besluttede den 23. januar 2014 at samle de tidligere afdelinger i Terndrup, Als og Hadsund til en stor ny afdeling på Bankpladsen i Hadsund. Samtidig blev det besluttet at bankens mindste afdelinger i Ravnkilde og Nørager, samt Adelgade afdelingen i Hobro skulle flyttes til filialen på Store Torv i Hobro.

Ved indgangen til 2015 købte Jutlander Bank to afdelinger af Østjydsk Bank, Gjerlev og Randers.

Skriv en kommentar