Fynske Bank

Besøg Fynske Banks website: https://www.fynskebank.dk/


Fra Wikipedia, den frie encyklopædi:

Fynske Bank er navnet på et dansk pengeinstitut opstået som en fusion mellem de to fynske pengeinstitutter Vestfyns Bank og Svendborg Sparekasse i 2013. De to fusionerende pengesinstitutter offentliggjorde den 4. september 2013, at de ville fusionere under navnet Fyenske Bank. Fusionen skal vedtages på generalforsamlinger i december 2013.

Den fusionerede bank vil få 15 filialer på Fyn og i Trekantområdet, herunder en nyåbnet filial i Odense. Hovedkontoret placeres i Svendborg. Ved fusionen modtager aktionærerne i Svendborg Sparekasse 63,7% af aktierne, og aktionærerne i Vestfyens Bank de resterende aktier.

Den fusionerede bank får en estimeret balance på ca. 5,4 mia. kroner og beskæftiger ca. 150 medarbejdere.

Skriv en kommentar