Dragsholm Sparekasse

Besøg Dragsholm Sparekasses website: http://www.dragsholmsparekasse.dk/


Fra http://www.dragsholmsparekasse.dk/portfolio-view/om-sparekassen/:

Om Sparekassen
Når du vælger Dragsholm Sparekasse, har du valgt et pengeinstitut, hvor du får professionel rådgivning og gode kontante fordele for din økonomi. Som kunde i Dragsholm Sparekasse er du med til at styrke dit lokalsamfund. Sparekassen er tæt på dig og din verden. Vi har engagerede medarbejdere, der lever samme sted som dig. Vi er en sparekasse der skaber merværdi, yder personlig rådgivning med indsigt og omhu, og som altid har det enkelte menneske som udgangspunkt. Du får den bedste rådgivning, fordelagtige vilkår og konkurrencedygtige priser. I Dragsholm Sparekasse handler det om nærhed, lokalkendskab og engagement. Det betyder, at du som kunde er sikret kompetent rådgivning med håndplukkede produkter og services. Med Dragsholm Sparekasse er du garanteret en professionel økonomisk partner, der har ekspertise inden for både privat og erhverv. Vore afdelinger ligger i Asnæs, Hørve og Kalundborg og vort hovedkontor ligger Asnæs Centret, Asnæs. Overskuddet bruges udelukkende til konsolidering og til at forbedre forholdene for kunderne. Det vil sige dig.

Relevante links:

Skriv en kommentar