Coop Bank

Besøg Coop Banks website: https://www.coopbank.dk/


Fra Wikipedia, den frie encyklopædi:

Coop Bank er en bank ejet af Coop amba med hovedsæde i Albertslund. Banken tilbyder almindelige bankservices, som kreditkort, opsparing og lån.

Banken har ikke fysiske filialer, men tilbyder bankservices online. Desuden kan hæve og indsætte kontanter i Coop Danmarks 1.200 butikker. Man skal være medlem af Coop for at kunne være kunde i Coop Bank.

Etableringen af en supermarkedsbank
Coop søgte inspiration hos en række andre europæiske dagligvarekæder, der allerede i dag driver bank i tilknytning til deres butikker. De har alle oplevet tilfredse kunder, der samtidig har en ekstra god grund til at handle i deres butikker. Coop ville gerne give deres kunder gode grunde til fortsat at handle i deres butikker og dermed opnå endnu stærkere relationer til deres mange kunder.

Direktion
2013 – Allan Nørholm, Adm. Direktør
2013 – Charlotte Skovgaard, Direktør

Ejerforhold
Coop Bank er 100% ejet af Coop Amba.

Skriv en kommentar