Banklån

Banklån er, som navnet antyder, et lån som du optager hos banken. Det kan både være hos din almindelige bank eller hos en helt anden bank, som ikke er din normale bankforbindelse.

Lån med eller uden sikkerhed
Når du låner penge i banken, så kan det gøres på mange forskellige måder. Enten kan banken kreditvurdere dig ved at gennemgå din økonomi og se at du faktisk har god mulighed for at betale pengene tilbage, eller også kan du stille f.eks. en bil, aktier, fast ejendom, eller en kautionist som sikkerhed for lånet.

Hvad kan man låne til?
Du kan låne penge til næsten hvad som helst via et banklån. Det vigtigste er blot at banken vurderer dig kreditværdig og i stand til at betale pengene tilbage.

Ansøgning om banklån
Når du ansøger om et banklån, enten hos din egen bank eller hos en anden bank, så skal du typisk aflevere dine seneste lønsedler og et privatbudget. Således kan banken vurdere din økonomi og se om du har luft nok til at betale dit lån tilbage.

Sammenlign flere lånetilbud
Lad være med blot at tage imod det første og bedste lånetilbud fra din bank. Prøv også et par andre banker og hør hvad de kan tilbyde. Alternativt benyt mybanker.dk, hvor du kan indhente lånetilbud fra flere banker på en gang.