Sparekassen Sjælland

Besøg Sparekassen Sjællands website: https://www.spks.dk/


Fra Wikipedia, den frie encyklopædi:

Sparekassen Sjælland er et pengeinstitut med hovedsæde i Holbæk. Sparekassen har ligesom mange andre pengeinstitutter gennemgået en lang række fusioner. Det nuværende navn Sparekassen Sjælland blev indført i 2001 i medfør af en større regional spredning af aktiviteterne og åbning af filialer i Næstved, Slagelse og Roskilde. I oktober 2011 overtog Sparekassen Sjælland den Næstved-baserede bank Max Bank. Overtagelsen var den første der skete med baggrund i Bankpakke IV.

Tidligere har virksomheden brugt navnene “Sparekassen Vestsjælland”, “Sparekassen Nordvestsjælland”, “Sparekassen for Holbæk og Omegn” og Holbæk Sparekasse. Den første afdeling af den nuværende Sparekassen Sjælland blev grundlagt i Ahlgade i Holbæk i 1825. Siden har man fusioneret og udvidet, så sparekassen i dag har 27 filialer, fordelt over det meste af Sjælland.

Sparekassen Sjælland har desuden et datterselskab kaldet “Sparekassen Fyn”.


Sparekassen Sjællands hovedsæde i Holbæk

Skriv en kommentar