Frøslev-Mollerup Sparekasse

Besøg Frøslev-Mollerup Sparekasses website: https://www.fmspks.dk/


Fra https://www.fmspks.dk/sparekassen/:

Frøslev-Mollerup Sparekasse er dit lokale pengeinstitut på Mors. At være en lokal sparekasse handler ikke blot om beliggenhed, men også om tilknytning og historie.

I sparekassen ønsker vi, at du som kunde skal mærke, at vi er der for dig. Du skal føle nærhed og indlevelse i det, du som kunde har behov for. Du møder et engageret og nærværende personale, som rådgiver på et uformelt og fagligt højt niveau.

For os er det vigtigt at give en relevant og hurtig betjening, hvor dine behov er i centrum. Rådgivning, som bygger på gensidig tillid, hvilket er til gavn for både dig og sparekassen.

Historie
Den 25. oktober 1875 mødtes 22 mænd på Frøslev Skole og stiftede Frøslev-Mollerup Spare og Lånekasse. Hver skulle indskyde 10 kroner, som skulle stå rentefrit i et år, og sådan opstod det, der i dag er en driftig lokal sparekasse både med kunder på og udenfor Mors.

Smed Andreas Vestergaard, som var sognerådsformand og desuden kendt for sin plovfabrik, havde taget initiativet. Helt naturligt blev han i 1875 den første formand.I dag har Sparekassen beliggenhed både i Frøslev og Nykøbing.I alt beskæftiger Frøslev-Mollerup Sparekasse 20 ansatte fordelt på de 2 afdelinger.

Skriv en kommentar